LES ACTUACIONS DE LA COMUNITAT VALLÈS PAE TENEN LA COOPERACIÓ EMPRESARIAL I LA POTENCIACIÓ DE LES ASSOCIACIONS I ENTITATS DE GESTIÓ COM A FOCUS DE LA INTERVENCIÓ.

Els quatre projectes que s’han d’executar els anys 2023 i 2024 són:

01.

La constitució i dinamització de la Comunitat Vallès PAE,  que inclogui el conjunt d’agents privats i públics dels polígons de la comarca per desenvolupar propostes comunes.

02.

La creació del punt virtual d’informació de serveis que potenciï els serveis actuals de suport i modernització dels polígons del conjunt d’entitats membres de la Comunitat Vallès PAE.

03.

L’impuls d’un ecosistema empresarial de proximitat que connecti les empreses i n’incrementi la cooperació i la relació comercial.

04.

L’inici d’un programa pilot per impulsar comunitats energètiques als polígons industrials.

En el marc de la Comunitat Vallès PAE es duen a terme diverses activitats de dinamització com trobades anuals i sessions d’intercanvi d’experiències sobre diferents problemes. L’objectiu és compartir coneixement i propostes per millorar la gestió, els serveis i les actuacions que s’han de fer en l’àmbit dels polígons de la comarca.

Trobades anuals

Sessions de bones pràctiques

  • Trobada “Gestió i consum d’aigua als polígons industrials”. 29 de juny de 2023, Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Sabadell). Organitzada pel Consell Comarcal amb la col·laboració d’AEPCRO (Associació d’Empreses i Propietaris de Can Roqueta) i Ajuntament de Sabadell i Vapor Llonch – Promoció Econòmica de Sabadell.

Per formar part de la Comunitat Vallès PAE és requisit que les entitats en formalitzin la sol·licitud d’adhesió.